Časopis

 

Građenje&Opremanje pruža informacije o novim tehnologijama i materijalima u graditeljstvu,dizajnu interijera i novostima u arhitekturiobrađujući sve relevantne teme iz područja procesa u graditeljstvu,opremanju i uređenju interijera i eksterijera.

G&O donosi informacije o događanjima u graditeljskoj struci, preglede i usporedbe najnovijih tehnologija, procesa i materijala u graditeljstvu, prikazuje projekte i dizajne najperspektivnijih arhitekata i donosi najbolje od domaće i svjetske arhitekture 21.stoljeća u domove čitatelja. U svom interijerskom dijelu, časopis prikazuje i objašnjava najnovije dizajnerske ideje i trendove za uređenje doma i poslovnog prostora.

ČITATELJI

Struktura čitatelja obuhvaća sve aktivne sudionike u struci: građevinare, arhitekte, projektante, dizajnere interijera i izvođače te krajnje korisnike zainteresirane za gradnju i opremanje svojih životnih prostora.

VRIJEDNOST OGLAŠAVANJA

Časopis pruža široko i pomno odabrano profesionalno okruženje za oglašavanje na hrvatskom i inozemnom tržištu. Elektronska verzija pruža veću dostupnost,čitanost i kvalitetniji časopis te bržu komunikaciju s čitateljima i svima koji preferiraju ONLINE pristup informacijama.

Periodika izlaženja: 5 puta godišnje

Marketing: Marija Majcan

Gsm: + 385 92 2999 512

E-mail: marketing@gradjenje-opremanje.com